vineri, 13 septembrie 2013

Cred...

 Cred cu tărie că nimic din ceea ce se întâmplă în viaţa noastră nu este întâmplător… şi că aşa cum spunea un mare ganditor “ Suntem ceea ce gândim. Tot ceea ce suntem ia naştere din gândurile noastre. Cu gândurile construim lumea”.
Cred cu tărie că există un potenţial maxim în fiecare dintre noi pentru a depași limitele condiției umane: frica, suspiciunea, îndoiala și ura.

Cred cu tărie că potenţialul nostru şi puterea noastră de a depăsi limitele sunt acolo, în fiecare inimă şi aşteaptă doar un click pentru a fi accesate.

Cred că noi toţi suntem aici pentru a experimenta lucruri diferite şi nimeni nu ar trebui să concureze cu nimeni, deoarece experienţele sunt doar diferite modalităţi de a ne regăsi sinele nostru.

Cred că suntem conştiinţă în manifestare şi toți suntem fiinţe magice.

Cred că primii paşi spre o nouă eră şi spre iubire sunt : toleranţa, acceptarea și compasiunea pentru toate ființele din jurul nostru, dar mai ales pentru semenii noștri.

Cred că suntem oglinzi fiecare dintre noi unii pentru ceilalţi şi în acest fel ne ajutăm reciproc să evoluăm. Și mai cred că în fiecare experienţă există înțelepciune iar noi trebuie doar să fim răbdători să o găsim.

IUBESC OAMENII în toată diversitatea lor, cu toate stările lor...

Niciun comentariu: