sâmbătă, 14 septembrie 2013

CONSTIINTA EXTINSA - dovezi stiintifice

"Toate sistemele noastre de credinte au fost extrem de restrictive. 


 Bisericile au avut drept de viata si de moarte. Stiinta ar fi trebuit sa fie mantuirea si devine tot mai dogamatica in mod similar servind altor interese decat progresului, iar aplicatiile stiintifice sant extrem de periculoase.

Deci avem atatea limitari la care trebuie sa renuntam, iar oamenii cred ca nu exista nimic alceva si s-au obisnuit sa fie constransi. 
Va fi dificil pentru majoritatea omenilor sa renunte la tot si sa devina liberi sa fie capabili sa functioneze intr-o realitate diferita. Majoritatea nu vor dori asta in mod sigur.
 Credinta este extrem de restrictiva, fiindca ceea ce nu crezi , zici ca nu exista, si asta nu este adevarat. 
Dar e dificil sa fii liber dincolo de credinte de etichete, fiindca avem nevoie de siguranta! 
Dincolo de credinte se deschide orice posibilitate !
Impedimentul major a devenit stiinta ,  foarte restrictiva.
 Noile fenomene pun in dificultate si nu pot fi acceptate de comunitatea oamenilor de stiinta. 
 Tinerii sant mai deschisi la la schimbare . Trebuie sa moara cei batrani , ca tinerii sa faca lucrurile diferit. " "O incursiune in lumea noii fizici , presupune eliberarea constiintei de tot ce s-a stiut pana acum.' "


ADN-ul uman are o frecventa de vibratie de 150 Mhz, undele sonore asemanatoare ca frecventa pot creste frecventa ADN-ului, determinand secretia de DMT ( dimetriltriptamina) mai ales in glanda pineala, cea mai mare producatoare de substante psihoactive.


DMT induce o stare de constiinta extinsa, imaginile si perceptiile sub influienta cresterii cocentratieei acestei substante, nu sant halucinatii , ci o realitate alternativa a unei constiinte extinse.

Localizarea constiintei este in si in afara procesorului - creier, se extinde ca un camp electromagnetic si unit cu al celorlalti in interactiune cu cel al Terei formeza un camp morfic al constiintei .

DMT a fost numita  molecula spiritului. Creeaza o interfata intre fizic si spirit, practic inhiba limitarile  perceptive si imaginile se succed in miscare, neclare in campuri vibationale luminoase, timpul este estompat iar distantele nu au relevanta la viteza la care se deruleaza imaginile , emotia este puternica de iubire liniste , aparteneta  la esenta !

Niciun comentariu: