sâmbătă, 4 mai 2013

A trai cu adevaratA trai cu adevarat inseamna sa existi pentru altii , sa semeni putina bunatate si cateva surasuri , inseamna sa iei un amarat de mana si sa-i arati o tinta de atins , sa spui cuvinte amabile celor din fam . ta , sa dai o mana de ajutor celui de langa tine , inseamna sa-ti pese de altii , iar in jurul tau va fi raspandit parfumul iubirii ! 
"Cauţi mereu să obţii iubirea de la ceilalţi fără să-ţi dai seama că iubirea nu vine decât din propria ta conştiinţă. Ea nu are nimic de-a face cu altcineva. 
Indiferent ce i-ar putea face un om plin de ură celui pe care îl urăşte, sau un om faţă de inamicul său, propria noastră minte prost direcţionată ne face un rău şi mai mare.
"Omul care este liber de credulitate, dar care cunoaşte Necreatul, care s-a eliberat de toate înlănţuirile, a depăşit toate tentaţiile, a renunţat la toate dorinţele superficiale, acela este cel mai mare dintre oameni. !
Ca o floare frumoasă, viu colorată, dar fără miros, sunt cuvintele frumoase dar fără roade ale celui care nu acţionează conform lor. Dar ca o floare frumoasă, viu colorată şi frumos mirositoare, sunt cuvintele frumoase şi pline de roade ale celui care acţionează conform lor.
“Singurele lucruri reale, singurele lucruri pe care le ducem cu noi pana la urma sunt propriile noastre sentimente, dragostele noastre, patemile noastre, urile si adversitatile noastre." -Nichita Stanescu
1. Tine minte intotdeauna ca marea iubirea si marile realizari implica riscuri imense.
2. Cand pierzi in viata, nu pierde si lectia pe care viata a vrut sa ti-o dea.
3. De-a lungul intregii tale vieti pe acest pamant, tine cont de cei 3 R:
-Respectul fata de sine,
-Respectul pentru altii
-Responsabilitatea pentru tot ceea ce faci si intreprinzi
4. Chiar daca vei fi tentat sa uiti atunci cand esti dezamagit, aminteste-ti ca a nu obtine ceea ce vrei poate fi uneori o minunata lovitura de noroc. 
5. Invata regulile ca sa stii cum sa le incalci corespunzator.
6. Nu lasa o disputa mica sa strice o prietenie mare.
7. In momentul in care realizezi ca ai gresit, actioneaza imediat pentru a-ti repara greseala.
8. Rezerva-ti timp in fiecare zi pentru a-l petrece in propria companie.
9. Deschide bratele catre schimbare, dar atunci cand le deschizi nu lasa sa-ti plece valorile cu totul.
10. Scopul vietilor noastre este sa fim fericiti. 


Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale.

Niciun comentariu: